Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is verouderd sinds versie 3.16.1. Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /var/web/site/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Koelwagen Huren Waregem

Koelwagen huren Waregem? Dat kan hier snel en veilig.

 

 • Grote voorraad koelwagens van klein naar groot.
 • Zie onmiddellijk de beschikbaarheid.
 • Betaal veilig online.
 • Ter plaatse geleverd of afgehaald.
 • 24/7 service.
 • Huur vanaf 2 dagen.
 • Stevige korting bij meerdere dagen.

koelwagen huren

van 4m³ tot 12m³
koeling tot 3°C

vriescel huren

permanent -18°C

Koelwagen huren Waregem,
voor elke evenement.

We hebben koelwagens beschikbaar voor elke gebeurtenis. Is het nu een festival, concert, parkfeest, trouwfeest, communiefeest, verjaardag, receptie, optreden, voorstelling, BBQ,… noem maar op.
Waar er drankjes en hapjes moeten worden koel gehouden worden, zijn wij de gespecialiseerde dienstverlener.
Onze koelwagens worden niet alleen gehuurd voor een zomers tuinfeest maar evenzeer voor een kerstmarkt. In beide gevallen zijn de vereisten hetzelfde, de inhoud op constante temperatuur houden.

Hoe groot moet een koelwagen zijn?

In onze verhuurpool zitten koelwagens van verschillende afmetingen. De kleinere koelwagens hebben een vrije binnen ruimte van 5 kubieke meter. Bij de grotere koelwagens gaat dit tot 15 kubieke meter (m³). Om een idee te hebben wat er in 6 m³ past, deze cijfers:
Een plastiek krat of bak van 24 kleine flesjes heeft deze afmetingen: 0,40×0,30×0,25m. Daarvan passen er 48 stuks op een Europallet van 1,20×0,80x0x0,14m.
Er passen theoretisch 3 Europallets in een koelwagen van 6 m³, of 144 kratten.
Dan zit de koelwagen wel bomvol en voor meer dan 2 ton geladen.
In praktijk zal er meestal meer tussenruimte gewenst zijn. Daardoor wordt het eenvoudiger om selectief iets uit de koelwagen te halen. Reken gemiddeld op zo’n 20 kratten per kubiek als maatstaf.

Huur koelwagen ter plaatste krijgen.

De koelwagen kan door onze diensten geleverd en ook terug afgehaald worden. Levering ter plaatse is voorzien in Oost- en West-Vlaanderen. De levering is steeds op afspraak, vandaar dat u de dag vooraf wordt opgebeld om een tijdstip af te spreken.
Uiteraard, kan u ook zelf instaan voor het vervoer. U dient daartoe over een geschikte wagen met trekhaak te beschikken. Zie ook uw verzekering en rijbewijs na.
Afhalen kan te Oudenburg (West-Vlaanderen) elke dag tussen 10-12h. Terugbrengen tussen kan tussen 8-10h.

Laat niets aan het toeval over bij de organisatie van uw feest of receptie. Kortom, reserveer een koelwagen bij een betrouwbare en ervaren partner met een 24/7 service.

koelwagen huren

Koelwagen huren Waregem

Al onze koelwagens zijn voorzien van een moderne en krachtige koelgroep. Bij de kleinere modellen wordt die aangesloten op een standaard stopcontact van 16A. De grotere modellen hebben een sterkere motor en hebben bijgevolg een 3 fase aansluiting nodig.
Hou er rekening mee dat een koelaanhangwagen minstens 12h vooraf dient gevuld te worden, waardoor de inhoud tot in de kern kan afkoelen.

koelwagen huren

Koelwagen huren Waregem

Accessoires

Legboorden: Dranken kunnen gewoon op elkaar gestapeld worden. Om voeding koel te houden wordt er meestal gebruikt gemaakt ons racksysteem.
Alle koelwagens kunnen optioneel voorzien worden van een aantal legboorden. Op die manier kunnen borden of schotels overzichtelijk gestapeld worden.
Verlengsnoeren: U kan uw eigen verlengsnoer gebruiken om de koelwagen van stroom te voorzien, maar let erop dat deze overeen komt met de aansluiting op de koelwagen.

legboorden

Vergeet niet bij de online bestelling de keuze aan duiden.

verlengsnoeren

Zelf geen snoer beschikbaar? Opteer om onze  verlengsnoeren van hoge kwaliteit te gebruiken, zonder risico op spanningsverlies.
koelwagen huren Waregem

Koelwagen huren

Voordelen van het huren bij verhuurvankoelwagens.be

 • Goede isolatie
  De koelwagens beschikken over een goede thermische isolatie maar ook van goed sluitende deuren. Zo blijft de binnenruimte op temperatuur, waardoor u geen overbodige energie dient te verspillen.
 • Stille werking
  Onze koelwagens zijn stevig afgewerkte en beschikken over een moderne stille koelgroep. Er zal er geen overlast voor de omgeving zijn, wanneer de koelwagen dichtbij wordt opgesteld.
 • Handige rekken
  Alle koelwagens zijn optioneel leverbaar met handige rekken. Daardoor kan u de schotels met hapjes overzichtelijk stockeren en stapelen. Dat geeft een optimale benutting in de gekoelde ruimte.
 • Afsluitbaar en beveiligd
  Alle koelwagens zijn afsluitbaar, dus is de inhoud beveiligd tijdens onbewaakte momenten. Ook is er steeds een wielklem of haakklem voorzien om te vermijden dat de koelwagen kan worden gestolen tijdens het gebruik.
 • Optimale koeling
  Elke koelwagen is voorzien van een automatisch geregeld koelgroep. Die zorgt er voor dat de temperatuur stabiel blijft in alle omstandigheden, gedurende de volledige huurperiode.
 • Elektrische installatie
  Onze koelwagens zijn steeds voorzien van een conforme elektrische installatie en verlichting. In een koelwagen zijn er geen ramen, daarom is er ook binnenverlichting voorzien. Zo kan u snel de inhoud herkennen zodat de deur terug gesloten kan worden.
 • 24/7 service
  Tenslotte is het ook heel belangrijk dat de koelwagen zonder onderbreking zijn werk kan koen. Het succes van uw evenement hangt er ten slotte van af. Gesteld dat er zich toch onverwacht problemen voordoen? Dan kan u onze permanentie dienst steeds 24/24h en 7/7d bereiken.
Bestel tijdig uw koelwagen,
niemand drinkt graag lauwe Champagne

Koelwagens beschikbaar

Kubiek volume

Ruim aantal huur koelwagens beschikbaar

Ons aanbod koelwagens werd in de voorbije jaren meermaals aangevuld. Zo kunnen we, zelfs op piekmomenten, toch meestal een koelwagen aanbieden.

 Energiezuinige koelwagens.

Al onze koelwagens zijn dubbelwandig en voorzien van een dikke isolatielaag. Ook de koelgroepen zijn recent en zuinig in verbruik. Zo verbruikt u alvast niet meer energie dan noodzakelijk.
Tip: De koelwagen zo kort mogelijk openen en uit zon plaatsen, draagt flink bij aan een lager verbruik.

Koelwagen huren Waregem

Hoe reserveren?

Een koelcel huren was nooit zo eenvoudig door middel van het online booking systeem.

Kies een type

volgens het koelvolume dat u nodig hebt.

Kies een periode

online huren kan vanaf 2 dagen tot enkele maanden.

Reken af

zie onmiddellijk de beschikbaarheid en betaal veilig online.

Koelwagen huren

Wat bieden we?

Een propere en ruime koelwagen met een efficiënt koelvermogen. Dus direct klaar voor gebruik. Naar keuze, zelf afgehaald of ter plaatste geleverd.

koelwagen huren Waregem

Specifieke vragen? Contacteer ons!

Is er iets niet duidelijk? Aarzel niet ons te contacteren.
Contact